Големите проекти изискват да продължаваш напред всеки ден

Всеки ден се замисям за уроците, които съм научил през този ден. Те са толкова много, стига човек да отдели малко време и да помисли.

Понякога си казваме, че да мислиш много не е добре, обаче от друга страна е добре да живееш осъзнато.

Колкото по-добре се познаваш, толкова по-добре можеш да си помогнеш в трудна ситуация и да се окуражиш, когато нещата изглеждат безнадежни.

През последните месеци работя още по-усилено върху мой продукт (Go359), който дава възможност на всеки да си направи безплатно онлайн магазин бързо и лесно. Сблъсках се с доста трудности, но продължих упорито и намерих добри решения на предизвикателни проблеми. Имаше периоди, когато виждах, че пътят е дълъг и това ме плашеше, но както винаги се получава усилията си заслужават.

Интересното е, че този продукт го бях започнал преди години и някак си остана на заден план. Като погледна назад ако бях работил по него по 15мин на ден той щеше да е готов много по-скоро.

Нужно е действие и движение, дори в даден момент да не е в правилната посока самото движение помага да се насочим към целта.

Има ли важни проекти, които си оставил/а на заден план?

Какво те спира? страх от провал? или нещо друго?

The following two tabs change content below.
Програмист / предприемач. Интересува се от личностно и професионално развитие. Обича да се разхожда, планира, да танцува салса и други танци. Когато си почива създава интернет продукти (предимно базирани на WordPress). https://orbisius.com & https://qSandbox.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Всички права запазени. 2015 - 2024 | Политика относно бисквитките | Политика за поверителност