сърце

Как да се обичаш според Луиз Хей

1. Спираш всякаква критика 

първо към самия себе си и след това и към другите

2. Спираш да плашиш сам себе си чрез твоите мисли за неща, които евентуално биха могли да се случат, но реално над 95% няма да се случат. 

3. Заместваш негативното с нещо положително и с всяко положително утвърждение, положителното ще надделява. Промяната на мисленето може да промени преживяванията, които имаме.

Оригиналното видео в Тик Ток: https://vm.tiktok.com/ZGJuM1ruX/

Защо е важно човек да се обича?

Защото това е енергия, която сам даваш на себе си.

Живота изправя всеки от нас пред различни трудности и предизвикателства и колкото повече позитивна енергия имаш в запас (примерно самчувствие, вяра в себе си, че ще се справиш, смелост и др.), толкова по-лесно можеш да посрещнеш всякакво препятствие (критика, отказ, отхвърляне) без то да те сабаря, а напротив – да ти помогне да израстваш, което е и основната цел на всичко в живота – да ни научи на нещо, чрез преживяването.

Друга причина е колкото повече имаш толкова повече може да даваш.

Друга причина е, когато ти си даваш нещата от които имаш нужда сам на себе си, то ти няма да зависиш от другите хора и няма да влизаш във взаимоотношения, които не са добре за теб само и само да попълниш празнина или да получиш валидация от някой.

Картинка: Fadi Xd @fadid000 Unsplash / I4dR572y7l0

Ти обичаш ли се?

The following two tabs change content below.
Програмист / предприемач. Интересува се от личностно и професионално развитие. Обича да се разхожда, планира, да танцува салса и други танци. Когато си почива създава интернет продукти (предимно базирани на WordPress). https://orbisius.com & https://qSandbox.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Всички права запазени. 2015 - 2024 | Политика относно бисквитките | Политика за поверителност