canva_share_dlg_w1600

Подканваш ли потребителите ти да споделят твоя продукт?

От време на време правя картинки, които съдържат цитати за сайта. Ползвам много добър сайт, който много хора знаят – Canva.

Платформата е доста изчистена и добре организирана.

Днес след като създадох една картинка и я свалих на компютъра, сайтът ме “попита” дали искам да споделя Canva с приятели и като награда получавам платени картинки.

Много добра идея, която съществува от доста време. Много е важно да се сме наблюдателни за добри идеи и да следим по какъв нов начин са реализирани. Добре е и ние да ги тестваме в нашите продукти, стига да не са досадни като съобщения, които излизат веднага като отвориш сайт.

Кутийката, която се показа си имаше Copy бутон, който много улеснява и човек само трябва да гo натисне, а не десен бутон + избор + copy.

Също имаше и иконките на популярните социални мрежи.

Другото интересно нещо, което ми направи впечатление е, че идентификаторът на потребителя е съставен от комбинация от думи, а не от някакъв номер – cactus-agility-speakers, което прикрива номера на потребителя и така не може да се прецени колко потребителя са регистрирани в системата.

Ето това е моя линк. Пробвайте го ;)

https://www.canva.com/join/cactus-agility-speakers

Текстът, който хората от Canva са попълнили предварително е доста ясен и описва ползите на продукта доста добре и кратко.

Join Canva with my link and get rewards! If you ever need to create a graphic, poster, invitation, logo, presentation – or anything that looks good — give Canva a go. https://www.canva.com/join/cactus-agility-speakers

Тази идея мисля да използвам във всички мои продукти, като ще започна с тези:

The following two tabs change content below.
Програмист / предприемач. Интересува се от личностно и професионално развитие. Обича да се разхожда, планира, да танцува салса и други танци. Когато си почива създава интернет продукти (предимно базирани на WordPress). https://orbisius.com & https://qSandbox.com

2 thoughts on “Подканваш ли потребителите ти да споделят твоя продукт?”

  1. Аз също много харесвам Canva!
    A пробвал ли си Piktochart? Там има доста повече безплатни елементи, докато в Canva вече почти всичко е платено :/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Всички права запазени. 2015 - 2024 | Политика относно бисквитките | Политика за поверителност